Pošalji fotku Top 10 Ocijeni me Upoznaj me FAQ Oglašavanje
 
O nama   
O Komadi.Com
Komadi.Com je zabavan site gdje ljudi diljem svijeta sa poznavanjem hrvatkog jezika mogu poslati svoju fotografiju te biti ocjenjeni od ostalih članova i posjetitelja. Ovaj site također omogućuje spajanje članova. Članovi se mogu izjasniti žele li ili ne upoznati neku osobu. Ako se dvije osobe uzajamno izjasne da žele upoznati jedan drugog onda se oni spoje kao "par" te je među njima omogućena privatna komunikacija pomoću ugrađenog sustava za slanje poruka.

Naš prvi prioritet je da site bude zabavan i privlačan posjetiteljima. Kako bi to osigurani, sve fotografije koje se pošalju su najprije pregledane od strane moderatora, a komentari fotografija su očišćeni od neprikladnih riječi. Uz to, kod svake fotografije je dodan link gdje možete prijaviti neprikladan ili uvredljiv sadržaj.

Glavne značajke Komadi.Com sitea jesu:

Sustav praćenja
Onemogućava da se ista fotografija prikaže dvaput istom posjetitelju za vrijeme jednog posjeta. Ova mogućnost poboljšava vaše online iskustvo na ovim stranicama osiguravajući da nećete više puta vidjeti istu fotografiju.

Anti-cheat zaštita
Ne dopušta posjetiteljima da više puta ocjenjuju istu fotografiju. Ovo garantira realnije rezultate i poštenije ukupne ocjene fotografija.

Komentari
Za svaku fotografiju je omogućeno slanje javnih komentara. Samo registrirani posjetitelji mogu poslati komentar za pojedinu fotografiju.

"Moji favoriti"
Članovi mogu fotografije koje žele spremiti u posebnu mapu te ih kasnije pregledavati.

"Moji parovi"
Vaši parovi (članovi koji se uzajamno žele upoznati sa vama) se automatski dodaju u ovu mapu. Naravno, ukoliko više ne želite komunicirati sa nekim članovima jednostavno izbrišete člana iz ove mape i komunikacija je prekinuta (više ne postoji mogućnost slanja poruke tom članu).

Sustav internih poruka
Sustav slanja internih poruka je omogućen svakom paru. Članovi mogu iskoristiti ovu mogućnost za slanje privatnih poruka bez da otkriju svoju email adresu ili bilo koju drugu kontakt informaciju.

Pošalji fotku   |   Top 10  |  Ocijeni me  |  Upoznaj me  |  FAQ  |  Oglašavanje
O nama  |  Kontaktirajte nas  |  Pravila i Uvjeti  |  Politika Privatnosti